Letní tábor CODE Rebels: Výchova budoucích inovátorů díky podpoře Alza a ZENOO

Letní tábor

V CODE Rebels věříme, že klíčem k lepší budoucnosti je vybavit mladé lidi dovednostmi a znalostmi, které potřebují k orientaci a formování digitálního světa. Náš letní tábor a taktéž náš celoroční program nabízí jedinečnou kombinaci zábavy a vzdělání se zaměřením na programování, týmovou práci a řešení problémů.

Speciální poděkování našim partnerům

Tato neuvěřitelná příležitost by nebyla možná bez velkorysé podpory našich vážených partnerů. Upřímně děkujeme společnosti Alza a ZENOO za jejich neocenitelné příspěvky.

Alza nám poskytla špičkové notebooky, díky nimž má každé dítě přístup k technologii, kterou potřebuje k objevování světa programování. Tyto notebooky nejsou jen nástroje; jsou to okna do budoucnosti, která našim táborníkům umožňují ponořit se do kódování, vývoje her a tvorby aplikací. Odhodlání společnosti Alza k podpoře vzdělávání a technologie nám pomáhá položit základy pro další generaci inovátorů.

Také naše nejhlubší poděkování patří společnosti ZENOO, jejíž velkorysé poskytnutí kancelářských prostor nám poskytlo krásnou základnu v srdci Bubeneče. Toto inspirující prostředí je ideální pro podporu kreativity a spolupráce. Dobře vybavené a pohodlné prostory od ZENOO nám umožňují učit se, objevovat a růst v prostředí, které působí profesionálně i přívětivě.

Co očekávat na letním táboře CODE Rebels

Letní tábor CODE Rebels je navržen jako pohlcující zážitek, kde je učení synonymem pro zábavu. Zde je ukázka toho, na co se naši táborníci mohou těšit:

  1. Praktické programovací workshopy
  2. Spolupracující projekty
  3. Venkovní aktivity

Letní tábor CODE Rebels je více než jen program—je to komunita mladých myslitelů, tvůrců a budoucích lídrů. Jsme odhodláni poskytovat prostředí, kde je podporovaná zvědavost jsou zdokonalovány dovednosti a vznikají nová přátelství .

Ještě jednou chceme vyjádřit naši vděčnost společnosti Alza za jejich technologickou podporu a společnosti ZENOO za poskytnutí tak inspirativního prostoru. Společně měníme svět, jednu mladou mysl za druhou.

Rozluštění AI

Rozluštění AI a Machine Learningu: Porozumění rozdílu

Umělá inteligence (AI) a Machine Learning (ML) jsou pojmy, které se stávají stále běžnějšími v dnešní technologické krajině. Často se používají zaměnitelně, což vede k zmatku ohledně jejich přesných významů a rozdílů. V tomto článku se zaměříme na základní rozdíly mezi AI a ML, abychom poskytli jasnost v těchto základních konceptech.

Přečíst článek »