Kreativní svět Blenderu: Základy 3D modelování a animace pro děti

Kreativní svět Blenderu

Datum zahájení: Září 2024

CODE Rebels s nadšením oznamuje spuštění nového kurzu „Kreativní svět Blenderu: Základy 3D modelování a animace pro děti“. Tento kurz, který začne v září, je navržen tak, aby mladým myslitelům a tvůrcům poskytl základní dovednosti v jednom z nejmocnějších nástrojů pro tvorbu 3D grafiky – Blenderu.

Proč Blender?

Blender je bezplatný, open-source software pro 3D grafiku, který je využíván profesionály po celém světě. Umožňuje vytvářet detailní 3D modely, animace, vizuální efekty a mnoho dalšího. Jeho široké spektrum nástrojů a funkcí činí Blender ideální platformou pro děti, aby se naučily základy 3D modelování a animace.

Co mohou děti očekávat?

  • Základy 3D modelování: Naučíme děti, jak vytvářet své vlastní 3D modely od jednoduchých objektů až po složitější struktury.
  • Úvod do animace: Děti se seznámí se základy animace a naučí se, jak oživit své modely.
  • Tvorba textur a materiálů: Naučíme, jak aplikovat textury a materiály na 3D objekty, aby vypadaly realisticky.
  • Zábavné projekty: Kurz je plný interaktivních projektů, které děti nejen naučí novým dovednostem, ale také je budou bavit.

Pro koho je kurz určen?

Kurz je určen pro děti ve věku 10–16 let, které mají zájem o digitální umění, modelování a animaci. Není nutná žádná předchozí zkušenost s Blenderem nebo jiným softwarem pro 3D grafiku – začneme od základů a postupně se budeme věnovat složitějším technikám.

Připojte se k nám!

Věříme, že tento kurz bude inspirativní a zábavný způsob, jak děti seznámit s fascinujícím světem

Odkaz na kurz

Rozluštění AI

Rozluštění AI a Machine Learningu: Porozumění rozdílu

Umělá inteligence (AI) a Machine Learning (ML) jsou pojmy, které se stávají stále běžnějšími v dnešní technologické krajině. Často se používají zaměnitelně, což vede k zmatku ohledně jejich přesných významů a rozdílů. V tomto článku se zaměříme na základní rozdíly mezi AI a ML, abychom poskytli jasnost v těchto základních konceptech.

Přečíst článek »