Nový kurz Gamedesign: Vývoj her v naší nabídce již od října 2024

Gamedesign

Drazí rodiče a nadšení mladí tvůrci, s radostí oznamujeme náš nový kurz “Gamedesign: Vývoj her.  Tento unikátní program je navržen tak, aby vašim dětem otevřel dveře do světa vývoje her.

V rámci kurzu se naučí používat špičkové nástroje jako Blender, Unity a Visual Studio, a to vše zábavnou a interaktivní formou. Od modelování autíček a hradů, přes animaci postav, až po aplikaci reálné fyziky – každá lekce je naplněna praktickými projekty, které rozvíjejí kreativitu a technické dovednosti vašich dětí. S naším zkušeným lektorem a malými skupinami zajistíme individuální přístup, který podporuje efektivní učení a osobní růst každého studenta.

Náš kurz nejenže poskytuje komplexní vzdělání v oblasti herního designu, ale také připravuje děti na budoucí kariéru v herním průmyslu, grafickém designu nebo jiných technických a kreativních oborech. 

Co se děti naučí:

  • Herní design: Jak přemýšlet o hrách, jaké herní žánry existují, a jak vybrat ten správný pro svůj projekt.
  • Práce v Unity: Instalace, základní rozhraní a funkce Unity, tvorba prvního projektu.
  • Modelování v Blenderu: Vytváření a export jednoduchých 3D modelů (low poly) a jejich integrace do Unity.
  • Programování v C#: Základy skriptování v Unity, tvorba jednoduchých herních interakcí.
  • Level design: Principy tvorby herních úrovní a jejich implementace v Unity.
  • Animace: Základy animace v Blenderu a jejich použití ve hře.
  • UX/UI design: Tvorba uživatelského rozhraní a zásady dobrého UX/UI designu.

Připojte se k nám v CODE Rebels a sledujte, jak se vaše děti mění z nadšených hráčů na zručné vývojáře her! Přihlaste své děti do kurzu “Gamedesign: Vývoj her”  ještě dnes a pomozte jim objevit radost a uspokojení z tvorby vlastních her. Pro více informací a registraci navštivte naše webové stránky ZDE.

Nechte jejich kreativitu rozkvést a připravte je na úspěšnou budoucnost plnou inovací a tvůrčích projektů!

Rozluštění AI

Rozluštění AI a Machine Learningu: Porozumění rozdílu

Umělá inteligence (AI) a Machine Learning (ML) jsou pojmy, které se stávají stále běžnějšími v dnešní technologické krajině. Často se používají zaměnitelně, což vede k zmatku ohledně jejich přesných významů a rozdílů. V tomto článku se zaměříme na základní rozdíly mezi AI a ML, abychom poskytli jasnost v těchto základních konceptech.

Přečíst článek »